Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Ondřej Mrázek
8. ledna 2024 17:28
Čas čtení 0:38

Fotbalový přestup roku? Kylian Mbappé údajně našel nové angažmá

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

O přestupu Mbappého do Realu Madrid se spekuluje už několik let. Nyní se údajně hvězda PSG konečně rozhoupala.

Následující zpráva má ještě do oficiálního potvrzení daleko, fotbalové servery jako Foot Mercato už nicméně tvrdí, že je hotovo. Kylian Mbappé by se tak měl v létě definitivně připojit ke kádru Realu Madrid, se kterým údajně podepsal smlouvu již před dvěma týdny.

8. ledna 2024 15:22 Čas čtení 0:48 Gastronomická specialita „pro bohaté“, kterou si oblíbili i Češi, čelí krizi. Lidé se otrávili vysoce nakažlivým virem Gastronomická specialita „pro bohaté“, kterou si oblíbili i Češi, čelí krizi. Lidé se otrávili vysoce nakažlivým virem

Mbappé mohl od 1. ledna oficiálně vyjednávat s jinými kluby, protože mu zbývá pouze posledních šest měsíců smlouvy s PSG. Real byl však se 25letým hráčem pochopitelně v kontaktu mnohem déle. Tentokrát už ale údajně došlo na ultimáta, a navíc se jednalo o finančně méně atraktivní nabídku, než když talentovaného fotbalistu lákal španělský gigant naposledy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Ve hře přitom měla být i nabídka z anglické Premier League – zájem měl projevit Liverpool. Francouzský útočník se nicméně rozhodl, že Real Madrid je pro něj přece jen lákavější než zbylé nabídky. Nebo to aspoň tvrdí Foot Mercato, v téhle sáze už se ale pár zvratů přihodilo, dokud to tedy nebude jisté, ještě bychom nové dresy nekupovali.

Domů
Sdílet
Diskuse