Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
16. ledna 2024 14:30
Čas čtení 0:39

Makro otevře v Česku desítky nových večerek, první už fungují v Praze

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Makro otevře v Česku desítky nových večerek, první už fungují v Praze
Zdroj: Freepik/freepik/volně k užití

Nový maloobchod Bonveno slibuje bleskový a pohodlný nákup.

„Každému z nás někdy zbývá příliš málo času na to, aby si pečlivě naplánoval větší nákup a v klidu obstaral všechny položky. Bonveno chce lidem výrazně zpříjemnit i nakupování ‚za rohem‘, při němž lidé potřebují rychle, ale kvalitně zahnat hlad nebo na poslední chvíli sehnat vše potřebné do domácnosti,“ říká Karel Bárek, generální manažer sítě Bonveno Česká republika.

16. ledna 2024 12:41 Čas čtení 0:50 Inspekce varovala před touto vietnamskou sekanou, obsahuje nebezpečné bakterie Inspekce varovala před touto vietnamskou sekanou, obsahuje nebezpečné bakterie

Bonveno se má od večerek a jiných menších prodejen lišit hlavně v moderním designu, nadstandardním servisu a v nabídce sortimentu. V obchodech najdeš nejen čerstvé pečivo, ovoce a zeleninu, hotová jídla, lahůdky, nápoje či drogerii, ale i občerstvení jako hot dogy, čerstvé bagety či sendviče a čerstvou kávu. Nový obchod přináší společnost Makro Convenience, jejímiž společníky jsou Makro ČR a skupina METRO.

„Zákazníci po cestě do práce seženou kvalitní snídani, odpoledne a večer u nás jednoduše naplní své ledničky,“ doplňuje Bárek. Podobný koncept maloobchodů v sousedství roste i v zahraničí. V Praze už má Bonveno otevřené čtyři pobočky, a to v Praze 1, 2, 5 a 10.

Domů
Sdílet
Diskuse