Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
17. ledna 2024 15:47
Čas čtení 0:29

Změny počasí komplikují dopravu. U jakých spojů můžeš počítat se zpožděním?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Změny počasí komplikují dopravu. U jakých spojů můžeš počítat se zpožděním?
Zdroj: České dráhy

Český hydrometeorologický ústav varuje před výskytem ledovky a silným sněžením. České dráhy nabádají cestující ke sledování informací o vlakové dopravě.

Počasí může komplikovat situaci v dopravě i v dodávkách elektřiny. Mohou se lámat větve stromů a poškodit dráty elektrického vedení. V Ústeckém a Libereckém kraji napadne během 12 hodin přes sedm centimetrů sněhu.

17. ledna 2024 9:23 Čas čtení 0:37 Česko zasáhne ledovka. Na těchto místech si dávej největší pozor Česko zasáhne ledovka. Na těchto místech si dávej největší pozor

Pracovníci Českých drah se na změny počasí dle vyjádření na platformě X intenzivně připravují. Cestující však nabádají, aby aktuální informace sledovali prostřednictvím webu Omezení provozu | České dráhy (cd.cz), mobilní aplikace Můj vlak nebo na jejich profilu na platformě X.

Omezení jsou momentálně hlášena v úsecích Brno – Česká Třebová, Česká Třebová – Praha, Brno – Vídeň, Praha hlavní nádraží – Strančice, neplánovaná výluka je v úseku Sázava – Ledečko. Zpožděné jsou vlaky v úsecích Brandýs nad Orlicí – Ústí nad Orlicí, Leština u Světlé – Světlá nad Sázavou, Březová nad Svitavou – Letovice, Suchdol nad Odrou – Studénka a Tlumačov – Hulín.

Domů
Sdílet
Diskuse