Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Karolína Fejtová
2. února 2024 11:33
Čas čtení 0:30

Umělá inteligence od Googlu už funguje česky. Co zvládne?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Umělá inteligence od Googlu už funguje česky. Co zvládne?
Zdroj: SITA

Umělá inteligence Google Bard je od čtvrtka dostupná v češtině. Vyzkoušej si ji i ty.

Bard je k dispozici s nejnovější verzí modulu Gemini Pro. Byl vytrénován na základě velkého množství dat tak, aby tvým požadavkům dokázal vyhovět co nejlépe. Jakmile se do umělé inteligence dostaneš, tak jí můžeš zadat otázku, na kterou ti následně odpoví.

2. února 2024 8:15 Čas čtení 0:38 K Zemi se blíží asteroid o velikosti mrakodrapu. NASA zveřejnila podrobnosti K Zemi se blíží asteroid o velikosti mrakodrapu. NASA zveřejnila podrobnosti

Pro začátek si Bard můžeš vyzkoušet se sadou již předpřipravených dotazů týkajících se třeba k-popu, doporučení na dobrou knihu nebo si můžeš otestovat své vědomosti u jím vytvořeného kvízu.

Kontrola odpovědí

Společně se spuštěním Barda v češtině zavedl Google zároveň i možnost odpovědi zkontrolovat. Při zadávání dotazu můžeš kliknout na ikonku „G“ dole. Bard pak vyhodnotí, jestli na tvou otázku existuje zdroj, kterým lze odpověď doložit.

Chatový AI nástroj byl vyvíjen s experty, zákonodárci nebo regulačními orgány, tak aby byla zajištěna ochrana tvých osobních údajů.

Domů
Sdílet
Diskuse