Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
5. února 2024 11:24
Čas čtení 0:40

Chceš se stát agentem? Česká kontrarozvědka hledá studenty na stáž

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Chceš se stát agentem? Česká kontrarozvědka hledá studenty na stáž
Zdroj: Sony Pictures Releasing

Bezpečnostní informační služba (BIS) otevírá podávání přihlášek na studentské stáže. Co všechno o nich potřebuješ vědět?

BIS otevírá studentské stáže pro vysokoškoláky jednou za rok. „Pro ty, kteří si chtějí na vlastní kůži vyzkoušet práci přímo u respektované zpravodajské služby,“ inzeruje možnost práce pro zpravodajskou agenturu na webu.

4. února 2024 18:00 Čas čtení 0:24 Brutální útok na školáka na Břeclavsku. Sociálními sítěmi se šíří drsné video, řeší to policie Brutální útok na školáka na Břeclavsku. Sociálními sítěmi se šíří drsné video, řeší to policie

Stáž bude probíhat v termínu 9. až 18. září 2024. Pracovat budeš každý všední den od osmi ráno do pěti hodin odpoledne v prostorách BIS na pražských Stodůlkách. Na stáži se budeš věnovat tématu, které si sám*sama zvolíš. Může jít o kybernetické hrozby, datovou analýzu, technické prostředky, terorismus nebo třeba kontrašpionáž. Během stáže se setkáš se zástupci vedení BIS a závěrem získáš certifikát. Zároveň ti agentura zajistí občerstvení.

Přihlášku je možné podat do 10. března. Jejím obsahem je životopis, motivační dopis a odborná esej na některé z nabízených témat.

Domů
Sdílet
Diskuse