Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
4. února 2024 v 18:00
Čas čtení 0:24

Brutální útok na školáka na Břeclavsku. Sociálními sítěmi se šíří drsné video, řeší to policie

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Brutální útok na školáka na Břeclavsku. Sociálními sítěmi se šíří drsné video, řeší to policie
Zdroj: Wikimedia Commons/Honza Groh

Policisté vyšetřují okolnosti drsného videa, které zachycuje brutální útok na školáka na hřišti v Tvrdonicích na Břeclavsku. Video se v posledních dnech šíří po sociálních sítích.

Video zachycuje útok na jednoho žáka místní základní školy, který na nahrávce leží na zemi, zatímco druhý žák do něj kope. Dítě se následně zvedne, klekne si a jedno z přihlížejících dětí ho kopne do hlavy, popisuje útok server Novinky. Útoku přihlíží další děti, jedno z nich video natočilo.

Policie, která incident vyšetřuje již od ledna, už zná identitu všech aktérů. Informovala o tom v neděli v tiskové zprávě.

3. února 2024 v 17:26 Čas čtení 0:33 Útok ve vlaku u Kolína. Muž vytáhl na průvodčího nůž, ten ho pohotově zpacifikoval Útok ve vlaku u Kolína. Muž vytáhl na průvodčího nůž, ten ho pohotově zpacifikoval

Policisté případ v současné době klasifikují jako trestný čin výtržnictví a ublížení na zdraví. Vzhledem k nízkému věku aktérů však nemůže poskytnout další informace. Podle komentářů u videa je jeden z útočníků svým chováním dobře známý. 

Domů
Sdílet
Diskuse