Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Barbora Fábryová
13. února 2024 16:10
Čas čtení 0:27

Mladá matka upekla své dítě v troubě. Tvrdila, že ho chtěla dát do postýlky

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Mladá matka upekla své dítě v troubě. Tvrdila, že ho chtěla dát do postýlky
Zdroj: Wikimedia/Donald Trung/volně k užití

Ženě hrozí doživotní trest.

V americkém státě Missouri řešila policie děsivou tragédii. Šestadvacetiletá Mariah Thomas vložila své dítě do trouby. Když přijela záchranná služba, dítě nedýchalo a mělo na těle četné popáleniny, informuje ABC.

12. února 2024 18:15 Čas čtení 0:35 Společnost Wizz Air ruší velké množství letů, škrty se dotknou i Prahy Společnost Wizz Air ruší velké množství letů, škrty se dotknou i Prahy

Matka dítěte se policii přiznala, že celou tragédii způsobila ona. Tvrdila však, že se pouze spletla. „Myslela jsem si, že jsem ji uložila ke spánku do postýlky, a omylem jsem ji dala do trouby,“ řekla.

Policie ženu obvinila z trestného činu ohrožení blaha dítěte prvního stupně. Hrozí jí trest odnětí svobody na deset let až doživotí. „Uvědomujeme si děsivost této tragédie a naše srdce tíží ztráta tohoto vzácného života. Věříme, že systém trestního soudnictví bude na tyto strašlivé okolnosti náležitě reagovat,“ napsala prokurátorka v tiskové zprávě.

police
Zdroj: Unsplash/Matt Popovič
Domů
Sdílet
Diskuse