Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
16. února 2024 6:37
Čas čtení 0:54

Nekvalitní estetické zákroky. Klinika v Praze podvedla desítky žen

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nekvalitní estetické zákroky. Klinika v Praze podvedla desítky žen
Zdroj: Unsplash / Sam Moghadam Khamseh

Dříve renomovaná klinika Bratz Institute (v minulosti Bratz Clinic) čelí velkému množství kritik od svých zákaznic. Jedna kvůli úpravám skončila v nemocnici.

Stížnosti se na sociálních sítích začaly objevovat asi před dvěma týdny. Klientkám vadila nejen estetická stránka, kdy se výplně údajně nechtěly správně rozpustit a tvořily nerovnoměrné zvětšení, ale navíc jim ve rtech nevydržely, a některé klientky se dokonce potýkaly se zdravotními problémy. Dle informací ze serveru Antiyoutuber jedna z poškozených musela na pohotovost pro kortikoidy. Není však jediná, kdo si stěžoval na problémy po aplikaci. Spoustě z nich po aplikaci rty natékaly a silně pálily.

To navíc není jediný problém, se kterým se klinika potýká. Žádná z klientek, které se k situaci vyjádřily, údajně ani nezná pravé jméno ženy, jež jim výplně aplikovala. Navíc se objevují spekulace o tom, zda se opravdu jedná o lékařku, tedy zda má oprávnění k provádění takových zákroků. Dohledat přesnější informace o klinice je také značně problematické, nemá žádné webové stránky a klientky se objednávají přes profil na Instagramu, který je navíc soukromý. Většina klientek také platila hotově a peníze za nepovedené zákroky jim klinika nechce vrátit.

2. května 2024 7:00 Čas čtení 4:19 Jako z pinterestu nebo po babičce. Pět pražských bazarů s nádobím i nábytkem, kde najdeš absolutní poklady Jako z pinterestu nebo po babičce. Pět pražských bazarů s nádobím i nábytkem, kde najdeš absolutní poklady

Server Antiyoutuber také kliniku kontaktoval a ptal se na vyjádření. „Veškeré procedury, které u nás nabízíme, máme patřičně schválené. Materiály používáme kvalitní od ověřených prodejců,“ uvedla ve vyjádření. Dodala také, že každé klientce během návštěvy nabízí doklad. To však většina oslovených klientek vyvrátila. Na dotazy ohledně lékařského vzdělání ženy, která výplně aplikovala, se klinika nevyjádřila. Situaci prý uvede na míru právní cestou.

Domů
Sdílet
Diskuse