Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
19. února 2024 13:23
Čas čtení 0:27

Z okna základní školy ve Velké Bystřici vypadl žák. Zasahovala letecká záchranná služba

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Z okna základní školy ve Velké Bystřici vypadl žák. Zasahovala letecká záchranná služba
Zdroj: Unsplash / Maxence Pira

Neštěstí se stalo v pátek před polednem, školák utrpěl středně těžké až těžké poranění.

K neštěstí došlo v pátek před polednem, školák utrpěl podle mluvčí krajské záchranné služby Lucie Mikiskové středně těžké až těžké poranění. Záchranáři jej letecky transportovali do nemocnice. Okolnostmi případu se zabývá policie, informoval dnes ČTK krajský policejní mluvčí Libor Hejtman.

18. února 2024 17:30 Čas čtení 0:42 Český učitel dostal za sex se 14letou žákyní podmínku, teď je opět ve vazbě za obdobný čin Český učitel dostal za sex se 14letou žákyní podmínku, teď je opět ve vazbě za obdobný čin

Policie o případu informovala až dnes. „Dosavadním šetřením jsme nezjistili zavinění ze strany cizí osoby. Vzhledem k věku chlapce nebudeme k události poskytovat bližší informace,“ uvedl policejní mluvčí.

Zraněného žáka záchranáři převezli do Fakultní nemocnice Ostrava. Na místo přiletěla i vzhledem k věku zraněného letecká záchranná služba. „Chlapec utrpěl pohmoždění zejména hrudníku a břicha, nedalo se vyloučit ani nějaké vnitřní krvácení, proto byl transportován letecky do ostravské nemocnice na traumacentrum,“ řekla dnes ČTK Mikisková.

Domů
Sdílet
Diskuse