Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Vincenc Novák
18. února 2024 17:30
Čas čtení 0:42

Český učitel dostal za sex se 14letou žákyní podmínku, teď je opět ve vazbě za obdobný čin

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Český učitel dostal za sex se 14letou žákyní podmínku, teď je opět ve vazbě za obdobný čin
Zdroj: Unsplash/Taylor Wilcox/volně k užití

Dvaačtyřicetiletý učitel Vladimír D. z Boru na Tachovsku, který byl v roce 2012 odsouzen k podmínce za milostný poměr s nezletilou školačkou, je podle zjištění serveru Novinky.cz opět ve vazbě.

Učitel fyziky a výpočetní techniky dostal před 12 lety podmínku za sex se čtrnáctiletou školačkou. Kromě podmínky mu byl uložen také pětiletý zákaz pedagogické činnosti, po jehož uplynutí se vrátil do stejné základní školy, v níž páchal trestnou činnost. Kromě toho si také změnil jméno a angažuje se v komunální politice. 

Jak informoval server Novinky.cz, Vladimír D. je od minulého týdne ve vyšetřovací vazbě pro podezření z obdobného trestného činu, který údajně souvisí s nevhodným chováním učitele k žákyním. 

18. února 2024 11:16 Čas čtení 0:24 Hrozivý nález v Plzni: V křoví našli mrtvé nedonošené miminko Hrozivý nález v Plzni: V křoví našli mrtvé nedonošené miminko

Zklamal nás, říká ředitel

„Dal jsem mu šanci. Zklamal nejenom mě, ale i celý pracovní kolektiv, který proti jeho návratu nic neměl,“ uvedl serveru ředitel školy, který učitele po předchozí kauze opět přijal. Podle něj se jeho návrat uskutečnil na základě jasných podmínek. „On mi na to dal ruku. Tohle byla z jeho strany podpásovka,“ řekl ředitel. 

Podle dřívějšího rozhodnutí soudu se učitel se svojí žákyní miloval o přestávkách v kabinetu. Jejich vztah trval půl roku. Již v té době Vladimír D. působil jako politik, stál dokonce v čele lokální buňky ODS, odkud odešel po provalení aféry. 

Domů
Sdílet
Diskuse