Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Ondřej Mrázek
19. února 2024 16:28
Čas čtení 0:44

VIDEO: Nová reklama připomíná výročí napadení Ukrajiny Ruskem. Pro YouTube byla moc drsná

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Nová reklama připomíná výročí napadení Ukrajiny Ruskem. Pro YouTube byla moc drsná
Zdroj: TASR/AP

24. února 2024 to budou přesně dva roky ode dne, kdy se Putin rozhodl napadnout suverénní stát Ukrajinu. Reklama připomínající toto smutné výročí byla pro YouTube moc odvážná.

„Srdečně vás zveme na shromáždění, koncerty, pochod a další akce. Přijďte dát najevo, že vám na Ukrajině záleží.“

18. února 2024 14:30 Čas čtení 0:30 Plánuje Putin útok na další zemi? Podle odborníků má podobnou rétoriku jako při poslední invazi na Ukrajinu Plánuje Putin útok na další zemi? Podle odborníků má podobnou rétoriku jako při poslední invazi na Ukrajinu

Těmito slovy vítá návštěvníky web Den za Ukrajinu, jenž je společnou aktivitou největších občanských nadací a spolků, které se dlouhodobě věnují podpoře Ukrajiny: Člověk v tísni, Paměť národa, Milion chvilek pro demokracii, Nadační fond pro Ukrajinu (Dárek pro Putina), Evropský kongres Ukrajinců, Hlas Ukrajiny a další.

Právě ty teď zveřejnily nový reklamní spot, jenž připomíná ono smutné výročí tím, že ukazuje paralelní ráno dvou různých rodin. Jedné zjevně české a té druhé žijící na Ukrajině. Po snaze video nahrát na YouTube však bylo autorům řečeno, že obsahuje prvky zastrašování, a tudíž na platformu nepatří.

Video se tak alespoň začalo šířit po sociálních sítích. Akci lze každopádně podpořit buď pod tímto odkazem, nebo navštívením webových stránek.

Domů
Sdílet
Diskuse