Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
6. března 2024 13:30
Čas čtení 1:06

Meta se kvůli výpadku stala terčem posměchu. Podívej se na ty nejlepší memes

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Meta se kvůli výpadku stala terčem posměchu. Podívej se na ty nejlepší memes
Zdroj: Unsplash/Solen Feyissa/na voľné použitie

Společnost Meta, pod niž spadají sociální sítě Facebook, Instagram a Messenger, postihl v úterý odpoledne rozsáhlý celosvětový výpadek. Uživatelé internetu se tak na okamžik vrátili do „časů krále Klacka“ a různé vtípky na sebe nenechaly dlouho čekat.

Jak v úterý naznačila uživatelská data serveru Downdetector.com, společnost Meta bojovala s rozsáhlým výpadkem, který se týkal lidí z celého světa. K večeru už byly všechny aplikace opět dostupné.

6. března 2024 7:24 Čas čtení 0:36 Letos nás čekají historická vedra. Způsobí je obávaný jev El Niño Letos nás čekají historická vedra. Způsobí je obávaný jev El Niño

Vtipným příspěvkem situaci ilustroval satirický server Paralelní listy, který na X zveřejnil meme přirovnávající výpadek Facebooku ke scénce z legendárního Mr. Beana

Uživatelé internetu si dělali legraci také z faktu, že kvůli výpadku serverů musela společnost Meta o svých problémech informovat na konkurenčním X miliardáře Elona Muska.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse