Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Karolína Fejtová
9. března 2024 17:37
Čas čtení 0:28

Kuriózní zásah. Hasiči u Brna sundávali z lampy mývala, vylezl na ni a nemohl se dostat dolů

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Jihomoravské hasiče v sobotu zaměstnal mýval. Vylezl na pouliční lampu.

Mýval dokázal vyšplhat až na pouliční sloup veřejného osvětlení. Nazpátek už se však dostat nedokázal. Na pomoc mu tedy přijeli hasiči, kteří o tom informovali na sociálních sítích.

mývalmýval
Zobrazit galerii
(2)

Před jedenáctou dopolední hodinou v sobotu se hasiči vydali mývala zachránit do Střelic. „S pomocí speciálního vaku jsme dokázali mývala úspěšně odchytit a zadržet. Rozhodli jsme se využít služeb Záchranné stanice Rajhrad, která si pro něj přijede,“ popsali událost hasiči.

„Zatím nevíme, zda jde o zvíře z chovu, nebo z přírody, nevíme, zda není očipován. Všechno se zjistí v pondělí,“ citují Novinky.cz vedoucího rajhradského azylu. Co však stanice ví, je to, že se jedná o druh, který je na listině invazních živočichů, a pokud se tedy nenajde jeho majitel, poputuje do specializovaného zařízení.

Domů
Sdílet
Diskuse