Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
18. března 2024 10:30
Čas čtení 0:39

Aktuálně: Jan Bendig si podle policie útok moukou na Českém slavíku objednal

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Aktuálně: Jan Bendig si podle policie útok moukou na Českém slavíku objednal
Zdroj: TASR/AP

Téměř čtyři měsíce starý incident, kdy neznámý muž na předávání cen Český slavík posypal zpěváka Jana Bendiga moukou, nemá konce. Podle zjištění policie si měl zpěvák útok objednat. Bendig se obvinění brání.

Podle informací serveru CNN Prima NEWS, který má k dispozici usnesení policie, měl zpěvák za útok dokonce zaplatit. Mezi ním a útočníkem údajně v minulosti došlo k několika telefonátům a policie má k dispozici i výpis z bankovního účtu, který tuto verzi potvrzuje.

18. března 2024 7:05 Čas čtení 0:35 Používáš tuto sociální síť? Vědci varují, že zvyšuje pocity smutku a vzteku Používáš tuto sociální síť? Vědci varují, že zvyšuje pocity smutku a vzteku

Bendig se obvinění brání, uvedl však, že pokutu, kterou mu policie stanoví, pravděpodobně zaplatí. „Budu bojovat za svou pravdu a dělat pro to maximum,“ uvedl zároveň. Dodal také, že ho „udivuje, co dokáže jeden pytlík mouky“, a že s útočníkem v kontaktu nebyl.

K incidentu došlo před předáváním Českého slavíka před Fórem Karlín minulý rok v listopadu. Během příchodu na červený koberec posypal neznámý muž Bendiga moukou a utekl. Ihned poté se zpěvák odebral do zákulisí, na Instagramu druhý den zveřejnil příspěvek, ve kterém uvedl, že nechápe, proč si muž vybral zrovna jeho.

„Honza je úplně v háji. Co kdyby to byla kyselina. Já se tu klepu v šatně a ochranka žádná,“ uvedl jeho přítel Lukáš Rejmon pro redakci eXtra.cz ihned po incidentu.

Domů
Sdílet
Diskuse