Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
TASR
20. března 2024 10:30
Čas čtení 0:27

Co bude s medvědem, který běhal slovenským městem? Policie žádá veřejnost, aby nevycházela z domu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Co bude s medvědem, který běhal slovenským městem? Policie žádá veřejnost, aby nevycházela z domu
Zdroj: PIXNIO/Dany Nicholas/volně k užití

Město v souvislosti s medvědem vyhlásilo mimořádnou situaci.

Odchyt nebezpečného medvěda z nedělního (17. března) incidentu v Liptovském Mikuláši na Slovensku proběhne pravděpodobně v úterý. Městská policie žádá veřejnost, aby se v odpoledních a večerních hodinách nezdržovala v prostoru staré silnice mezi Iľanovem a Závažnou Porubou.

19. března 2024 15:45 Čas čtení 0:18 Policie našla dva mrtvé muže na nádraží v Černošicích Policie našla dva mrtvé muže na nádraží v Černošicích

Zásah bude proveden pomocí střelných zbraní. „V případě neuposlechnutí se obyvatelé vystavují riziku ohrožení života,“ upozornila mluvčí Liptovského Mikuláše Viktória Čapčíková.


Medvěd, který v neděli v poledne zranil v Liptovském Mikuláši pět lidí, zatím nebyl zlikvidován. Na bezpečnost obyvatel dohlíží několik štábů, zvíře uteklo do lesa.

Krajské policejní ředitelství v Žilině nasadilo zvýšený počet hlídek a všechny dostupné prostředky k monitorování celého území města i širšího okolí. Město v souvislosti s výskytem medvěda vyhlásilo mimořádnou situaci.

medveď , liptovaký mikuláš
Zdroj: Facebook (Mesto Liptovský Mikuláš)
Domů
Sdílet
Diskuse