Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
26. března 2024 12:21
Čas čtení 0:28

Stovka lidí vyrazila řešit konflikt s youtuberem Bejrem. Urazil světskou komunitu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Stovka lidí vyrazila řešit konflikt s youtuberem Bejrem. Urazil světskou komunitu
Zdroj: Clash of the Stars/propagačné foto

Youtuber Aleš Bejr v podcastu, který moderoval, udeřil jednoho z takzvaných „světských“, který byl v podcastu hostem. Do Dřenic na Chrudimsku si to s ním přijelo vyříkat asi sto lidí.

Muž, který na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou Psychopat Bejr, se v poslední době dostal do povědomí širší veřejnosti zápasem v boxu s majitelem televize Barrandov Jaromírem Soukupem.

25. března 2024 12:45 Čas čtení 0:57 Brutální zásah policie v bohnické léčebně. Pacient ho nepřežil, policistům hrozí vězení Brutální zásah policie v bohnické léčebně. Pacient ho nepřežil, policistům hrozí vězení

Bejra během natáčení podcastu strčil do ramene jeden z hostů, Václav Kršek. Odměnou mu byla facka od moderátora. To rozhněvalo další lidi z komunity takzvaných „světských“, mezi které má Kršek patřit.

Do obce k Pardubicím za ním vyrazila v pondělí v podvečer asi stovka lidí, která si s ním incident chtěla vyříkat. Do situace se vložila policie, která povolala velké množství hlídek a vrtulník.

Na místě byly desítky policistů a nedošlo k narušení veřejného pořádku. Youtuber se za své jednání celé komunitě omluvil prostřednictvím vysílání na YouTube, kde mimochodem celou akci zaznamenal.

Domů
Sdílet
Diskuse