Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
12. června 2024 v 9:29
Čas čtení 0:43

S kým a kdy hrají Češi na Euru? První zápas bude zkouška ohněm

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
S kým a kdy hrají Češi na Euru? První zápas bude zkouška ohněm
Zdroj: kenshinstock / Freepik /volně k použití

Češi v Německu obhajují postup do čtvrtfinále. Podívej se na seznam zápasů, které budou na EURO 2024 hrát.

Reprezentanti pod vedením Ivana Haška se na fotbalovém evropském šampionátu pokusí obhájit výsledek z loňského roku, kdy došli až do finále.

11. června 2024 v 8:45 Čas čtení 0:34 Blíží se fotbalové EURO s českou účastí. Kde můžeš sledovat zápasy? Blíží se fotbalové EURO s českou účastí. Kde můžeš sledovat zápasy?

Mistrovství Evropy bude probíhat od 14. června do 14. července na deseti německých stadionech. Česko soutěží ve skupině F na základě výsledků z kvalifikace ze třetího výkonnostního koše, zápasy odehraje v Lipsku a Hamburku. Kde zápasy sledovat online, najdeš v článku.

Program zápasů českého národního týmu

18. června 21:00Portugalsko–ČeskoLipsko
22. června 15:00Gruzie–ČeskoHamburk
26. června 21:00Česko–TureckoHamburk

Ze šesti základních skupin postoupí do osmifinále dva nejsilnější týmy, doplní je čtyři nejlepší reprezentace na třetích místech.

V pondělí zvítězil český národní tým v generálce na Euru proti Makedoncům. „Musím klukům poděkovat za poctivý výkon, zápas odpracovali. Je těžké hrát proti soupeři, který zdržuje a kouskuje hru. Z devadesáti minut se skoro šedesát nehrálo,“ řekl k zápasu trenér Ivan Hašek.

„I když výsledek není velký, co se týká kombinace, odehráli jsme možná nejlepší zápas. Chyběla nám ale lepší finální fáze. Ještě budeme na určitých věcech pracovat. Potřebujeme být do osmnáctého června, kdy vstoupíme duelem s Portugalskem do Eura, v topu,“ doplnil.

Domů
Sdílet
Diskuse