Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Magdalena Trajerová
22. července 2024 v 13:02
Čas čtení 0:19

Nepříjemné probuzení. Muži v Českých Budějovicích lezl po bytě cizí had

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nepříjemné probuzení. Muži v Českých Budějovicích lezl po bytě cizí had
Zdroj: MP České Budějovice

Nepříjemné probuzení zažil muž z Českých Budějovic. Po bytě se mu plazil metr dlouhý oranžový had. Pravděpodobně přilezl stoupačkami panelákového domu.

Hada přijela odchytit městská policie. „Muž volal na operační středisko s tím, že mu v bytě leze oranžový had o délce kolem jednoho metru. Na místo okamžitě vyjela hlídka speciálně vyškolená na odchyt zvířat. Strážníkům se po chvíli podařilo hada dostat do odchytové sítě,“ uvedla pro Novinky.cz Věra Školková, mluvčí českobudějovických městských strážníků.

22. července 2024 v 10:43 Čas čtení 0:29 Kámen-nůžky-papír. Francouzský levicový poslanec odmítl potřást rukou kolegovi z krajní pravice Kámen-nůžky-papír. Francouzský levicový poslanec odmítl potřást rukou kolegovi z krajní pravice

Po ohledání policie zjistila, že se jednalo o užovku červenou, která není jedovatá. Hada strážníci převezli do hlubocké zoo, odkud si ho může majitel vyzvednout. Ten se doposud neohlásil.

Domů
Sdílet
Diskuse