Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
23. července 2024 v 9:54
Čas čtení 0:41

Petr Hannig prodělal mrtvici, je ve vážném stavu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Petr Hannig prodělal mrtvici, je ve vážném stavu
Zdroj: Wiki Commons/David Sedlecký/volně k užití

Hudebník, producent a politik Petr Hannig je při vědomí, ale nemůže mluvit a hýbat se.

S informací o Hannigově zdravotním stavu přišel jako první Blesk. „Muzikanta Petra Hanniga (78) skolila těžká mrtvice a lékaři v Ústřední vojenské nemocnici v Praze měli co dělat, aby desetidenní pobyt na JIP zvládl,“ uvedl deník.

20. července 2024 v 14:00 Čas čtení 0:12 KVÍZ: Chalupáři, Hospoda, Vinnetou a další. Jak dobře znáš klasiku, která běží každé léto? KVÍZ: Chalupáři, Hospoda, Vinnetou a další. Jak dobře znáš klasiku, která běží každé léto?

„Pan Hannig má slabé i lepší chvilky. Někdy se dokáže dorozumět posunky anebo pomocí abecedy. Šmahem může být ale všechno jinak. Těžká mrtvička je tichý zabiják,“ řekli Blesku v  v rehabilitačním ústavu. Hannig dýchá s pomocí přístroje a lékaři měli dokonce sdělit nejbližším, aby počítali s nejhorším. Za hudebníkem a politikem přiletěl dokonce jeho syn, který žije v USA.

Hannig se v posledních letech věnuje zejména politice. Založil stranu Rozumní (dříve Strana zdravého rozumu) a v roce 2018 se  ucházel o funkci prezidenta. Potřebných 50 tisíc podpisů nesesbíral, ale podporu našel u 26 poslanců. V prvním kole ale získal 0,56 procenta hlasů a do druhého kola se nedostal. 

22. července 2024 v 13:02 Čas čtení 0:19 Nepříjemné probuzení. Muži v Českých Budějovicích lezl po bytě cizí had Nepříjemné probuzení. Muži v Českých Budějovicích lezl po bytě cizí had

Před politickou kariérou se proslavil jako hudebník. Objevil řadu populárních pěveckých osobností, zejména Lucii Bílou, Vítězslava Vávru, Jakuba Smolíka nebo Petru Černockou. Vyprodukoval stovky singlů a řadu alb.

Domů
Sdílet
Diskuse