Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Magdalena Trajerová
26. července 2024 v 9:05
Čas čtení 0:52

Letní olympijské hry začínají. Víme, kde je můžeš sledovat

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Letní olympijské hry začínají. Víme, kde je můžeš sledovat
Zdroj: Getty Images

Pátečním večerem započnou 33. letní olympijské hry v Paříži. Trvat budou od 26. července do 11. srpna. Česko bude letos reprezentovat 113 sportovců a sportovkyň. Podívej se, kde můžeš jejich výkony sledovat.

Po 12 letech se koná olympiáda v Evropě, ve stejném časovém pásmu. Vysílací časy tedy budou pro české diváky velice přívětivé. Soutěžit se bude ve 32 sportech a 329 medailových disciplínách. Pět kruhů v Paříži přinese i nové disciplíny – breakdance nebo surfing.

Kde sledovat?

Již tradičně bude soutěže pěti kruhů vysílat ČT Sport a ČT Sport Plus. Česká televize vlastní sublicenci, což znamená, že z Paříže může nabídnout pouze omezený počet hodin. Bude se proto zaměřovat hlavně na české reprezentanty. Bonusový obsah, rozhovory a záznamy najdeš na webových stránkách ČT Sport.

25. července 2024 v 9:01 Čas čtení 0:54 První skandál olympiády v Paříži. Zápas Argentiny a Maroka se dohrával po dvou hodinách První skandál olympiády v Paříži. Zápas Argentiny a Maroka se dohrával po dvou hodinách

Kompletní program, včetně živých přenosů, bude ke zhlédnutí na kanále Eurosport. Ten si ale musíš zaplatit. Předplatné si můžeš zřídit přes streamovací platformu MAX. Podle zvoleného tarifu tě podívaná vyjde buď na 289 korun nebo na 369 korun za měsíc. Pokud již vlastníš předplatné MAX, můžeš si olympijský balíček dokoupit za 70 korun měsíčně.

V autě si pak můžeš naladit rozhlasovou stanici Radiožurnál Sport. I tady se budou bohatému programu olympijských her věnovat.

Zahajovací ceremoniál

Slavnostní zahájení je naplánováno na pátek 26. července od 19:30. Vysílat ho bude i ČT Sport. Poprvé v historii budou olympijské hry zahájeny mimo olympijský stadion. Sportovci poplují na lodích po řece Seině. Českými vlajkonoši bude lukostřelkyně Marie Horáčková a judista Lukáš Krpálek.

Domů
Sdílet
Diskuse