Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Mrázek
1. srpna 2024 v 22:59
Čas čtení 0:42

První medaile z olympiády jsou jasné. Čeští tenisté postoupili do finále smíšené čtyřhry

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
První medaile z olympiády jsou jasné. Čeští tenisté postoupili do finále smíšené čtyřhry
Zdroj: Getty Images

Kateřina Siniaková s Tomášem Macháčem si zabojují o zlaté medaile na olympiádě v Paříži.

Po sérii neúspěchů a obří porci smůly se fanoušci českého sportu můžou těšit na první medaili z olympijských her v Paříži. Siniaková s Macháčem totiž v semifinále smíšené čtyřhry zdolali kanadský pár Félix Auger-Aliassime, Gabriela Dabrowská 6:3, 6:3. V pátečním finále se tak utkají o první společné zlato s čínskou dvojicí Čang Č'-čen, Wang Sin-jü.

Zápas o zlato vypukne v pátek v 19:00 a sledovat jej budeš moci na ČT sport.

Macháč je také ve hře o bronz v mužské čtyřhře s Adamem Pavláskem. Česká dvojice narazí po dnešní prohře s americkým duem Austin Krajicek, Rajeev Ram v duelu o třetí místo na Australany Matthewa Ebdena a Johna Peerse, nebo Američany Taylora Fritze a Tommyho Paula.

1. srpna 2024 v 16:01 Čas čtení 0:49 Rozvod roku? Manželství Bena Afflecka a Jennifer Lopez je údajně u konce Rozvod roku? Manželství Bena Afflecka a Jennifer Lopez je údajně u konce
31. července 2024 v 16:00 Čas čtení 3:23 Temný Batman, epický Pán prstenů nebo nový Terminátor. Na co se těšit v srpnu na streamech? Temný Batman, epický Pán prstenů nebo nový Terminátor. Na co se těšit v srpnu na streamech?
1. srpna 2024 v 14:26 Čas čtení 1:05 Herec vyhozený Marvelem si stěžuje na obsazení Roberta Downeyho Jr. do dalších Avengers. „Já takovou možnost nedostal.“ Herec vyhozený Marvelem si stěžuje na obsazení Roberta Downeyho Jr. do dalších Avengers. „Já takovou možnost nedostal.“

To Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková tři roky staré zlato z Tokia neobhájí. Podlehly ve čtvrtfinále olympijského turnaje v Paříži ruským hráčkám v neutrálních barvách Miře Andrejevové a Dianě Šnajderové 1:6, 5:7.

Domů
Sdílet
Diskuse