Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ella Petrová
11. září 2024 v 16:02
Čas čtení 0:40

Australský hokejista dostal roční zákaz činnosti kvůli nákupu kokainu na olympiádě

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Australský hokejista dostal roční zákaz činnosti kvůli nákupu kokainu na olympiádě
Zdroj: Flickr/Marco Verch/volně k užití

Tom Craig byl zatčen během olympijských her v Paříži.

Australský člen olympijského týmu pozemních hokejistů Tom Craig dostal zákaz činnosti na 12 měsíců se šestiměsíčním pozastavením poté, co byl v Paříži zatčen za nákup kokainu během her. Dále je povinen absolvovat školení a vzdělávací programy.

11. září 2024 v 12:04 Čas čtení 0:43 Porod na Plzeňsku: Matku v nemocnici musela hlídat policie, hrozil útok na dítě Porod na Plzeňsku: Matku v nemocnici musela hlídat policie, hrozil útok na dítě

Devětadvacetiletý hráč odehrál za Austrálii více než 100 zápasů a byl členem týmu, který získal stříbro na olympijských hrách v Tokiu.
 


Craigův zákaz podle Hockey Australia (HA) začal v pondělí po konci vyšetření, kdy byl hokejista minulý měsíc za tento čin zatčen.
 
Přestože má zákaz soutěžit, HA uvádí, že Craig nadále zůstane způsobilý pro výběr do národního týmu pro rok 2025, který bude oznámen koncem roku. Hokejista se po propuštění z policejní vazby v Paříži omluvil své rodině a spoluhráčům a okamžitě se odstěhoval z vesnice sportovců. 

Domů
Sdílet
Diskuse