Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Eva Thonhauserová
dnes 20. září 2024 v 13:23
Čas čtení 0:21

Cestujícím tekla krev z uší a nosu. Lidé zažili let jako z hororu, pilot musel nouzově přistát

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Americký let ve směru Oregon společnosti Delta musel nouzově přistát kvůli problémům s tlakem v kabině.

Letadlo přepravovalo 140 cestujících a pilot musel po vážných technických problémech přistát na letišti v Salt Lake City. Několika cestujícím začala téct krev z uší a nosu a nejméně deset z nich potřebovalo lékařské ošetření. Problémy s tlakem v kabině se objevily krátce po startu a kyslíkové masky se neaktivovaly, uvádí CNN.

„Dotkl jsem se ucha, a když jsem ruku stáhl zpět, byla na ní krev,“ popsal jeden z cestujících pro CNN incident. Letecká společnost se za incident omluvila a cestující přebookovala na jiný let. Federální letecký úřad mezitím zahájil vyšetřování incidentu.

20. září 2024 v 10:13 Čas čtení 0:36 EU znovu zaklekla na Apple. Požaduje, aby otevřel operační systém u svých iPhonů EU znovu zaklekla na Apple. Požaduje, aby otevřel operační systém u svých iPhonů
Domů
Sdílet
Diskuse