Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
ČTK
26. září 2024 v 17:02
Čas čtení 0:37

V Bohumíně uprchl dozorcům vězeň. Pomáhal likvidovat škody po povodních

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V Bohumíně uprchl dozorcům vězeň. Pomáhal likvidovat škody po povodních
Zdroj: Unsplash/Hédi Benyounes/volně k užití

Policie po něm vyhlásila pátrání.

Dvaatřicetiletý vězeň uprchl ve středu odpoledne dozorcům v Bohumíně na Karvinsku, kde pomáhal likvidovat škody po povodních. V místech, které zasáhly nedávné ničivé povodně, pomáhají s úklidem stovky vězňů. Kromě Bohumína například i v Krnově na Bruntálsku.

26. září 2024 v 14:41 Čas čtení 0:33 MotoGP se v červenci vrátí do Brna. Pořadatelé zveřejnili předběžný kalendář MotoGP se v červenci vrátí do Brna. Pořadatelé zveřejnili předběžný kalendář

Patrik Šajer je ve vězení za majetkovou trestnou činnost a podle policistů není nebezpečný. „V Bohumíně 25. září vykonával přidělenou práci. Uklízel po povodních. Z nestřeženého pracoviště kolem 14:15 hodin uprchl,“ uvedla mluvčí. Policisté už zkontaktovali osoby, které by mohly mít informace k jeho pohybu, ověřili i místa, kde by se mohl pohybovat, včetně spojů hromadné dopravy. Pátrání je zatím bez výsledku.

„Hledaný má štíhlou postavu vysokou 196 cm. Má hnědé vlasy a hnědé oči. Má tetování na ruce a na hrudi. Při opuštění pracoviště měl na sobě černé kalhoty, šedé triko a přes něj reflexní oranžovou vestu. Oblečení bylo značně zašpiněné vzhledem k aktuálně vykonávané práci,“ řekla s tím, že informace o uprchlém vězni policie přijme prostřednictvím linky 158.

Domů
Sdílet
Diskuse