Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
ČTK
dnes 10. října 2024 v 12:15
Čas čtení 0:39

Opilá řidička narazila v Olomouci do dvou aut a autobusu, měla 2,4 promile

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Opilá řidička narazila v Olomouci do dvou aut a autobusu, měla 2,4 promile
Zdroj: Unsplash / Andraz Lazic

Tři nabouraná vozidla zůstala po jízdě šestačtyřicetileté řidičky, která brázdila ve středu ulice Olomouce s téměř 2,5 promile alkoholu v krvi.

Žena postupně narazila do zaparkovaného osobního auta, autobusu stojícího na zastávce a za ním ještě do stojícího passatu. Žena nakonec svou jízdu ukončila nárazem do sloupu veřejného osvětlení. Nikdo nebyl zraněn, škoda se však vyšplhala na 230 tisíc korun. Případem se zabývá policie, sdělila dnes ČTK její mluvčí Ivana Skoupilová.

10. října 2024 v 10:04 Čas čtení 1:14 Hurikán Milton udeřil na pevninu. Dva miliony lidí jsou bez proudu, podívej se na hrozivé záběry Hurikán Milton udeřil na pevninu. Dva miliony lidí jsou bez proudu, podívej se na hrozivé záběry

Řidička pod vlivem alkoholu vyrazila do ulic Olomouce ve středu před polednem. „Podle zjištěných informací šestačtyřicetiletá řidička volkswagenu nepřizpůsobila jízdu svým schopnostem a vlivem požitého alkoholu nezvládla řízení. Nejprve na ulici Stupkova narazila do levé strany zaparkované fabie,“ uvedla policejní mluvčí.

Žena následně vjela do protisměru a levou stranou narazila do autobusu, který stál na zastávce. „Řidičku ani tato událost nezastavila a ve své jízdě pokračovala dál. Přitom za autobusovou zastávkou Karafiátová poškodila vpravo zaparkovaný passat. Řidičku zastavila až jízda po kruhovém objezdu na křižovatce ulic Hněvotínská a Okružní, kde čelně narazila do sloupu veřejného osvětlení,“ uvedla mluvčí. Dodala, že u řidičky byla provedena dechová zkouška, která vyšla pozitivně s hodnotami 2,43 a 2,21 promile.

Domů
Sdílet
Diskuse