Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Barbora Fábryová
dnes 10. října 2024 v 13:35
Čas čtení 0:24

VIDEO: Muž si v Brně nekoupil jízdenku do MHD. Před revizory utíkal okénkem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Bizarní pokus o útěk se vůbec nepovedl.

Revizoři v Brně zažili bizarní situaci, když se jim cestující bez jízdenky pokusil utéct oknem tramvaje, informuje portál iDnes. Muž však zapomněl, že revizorovi v tramvaji odevzdal pas, a utekl bez něj. Jeho gymnastické cviky byly zbytečné, protože revizor znal jeho totožnost. Když revizor ukázal černému pasažérovi pas přes okno, bylo jasné, že daleko nedojde a vysoká pokuta ho nemine.

10. října 2024 v 12:15 Čas čtení 0:39 Opilá řidička narazila v Olomouci do dvou aut a autobusu, měla 2,4 promile Opilá řidička narazila v Olomouci do dvou aut a autobusu, měla 2,4 promile

„Cestující neměl jízdenku a na výzvu inspektorů předložil svůj pas. Poté však začal ve vozidle utíkat a vyskočil z okna. To, že se cestující snaží před revizory utéct, je celkem běžné, ale oknem se to stalo poprvé,“ řekla portálu mluvčí brněnského dopravního podniku Hana Tomaštíková.

Domů
Sdílet
Diskuse