Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Ella Petrová
včera 21. října 2024 v 10:51
Čas čtení 0:56

Trump měl směnu v McDonald's. Akorát, že vůbec...

Kategorie:
Osobnosti
Uložit Uložené
Trump měl směnu v McDonald's. Akorát, že vůbec...
Zdroj: TASR/AP/John Raoux

Za necelé dva týdny proběhnou volby na příštího prezidenta či prezidentku Spojených amerických států. Trumpův tým nyní dělá v závěrečné fázi maximum, aby svého kandidáta přiblížil obyčejným lidem.

Hraje se o kontrolu nad Bílým domem, senátem, sněmovnou a potažmo i duší Ameriky – a když dojde na volby v roce 2024, nikdy nemůžeme vědět, co se stane. Tentokrát se Donald Trump ujal práce řadového zaměstnance jednoho z největších řetězců rychlého občerstvení. Ten však byl oficiálně zavřený, navíc patří soukromníkovi s licencí, a celá věc byla do velké míry „nafejkovaná“.

21. října 2024 v 9:12 Čas čtení 0:23 Jennifer Lawrence je těhotná. S manželem čekají druhé dítě Jennifer Lawrence je těhotná. S manželem čekají druhé dítě

Ačkoliv tak později v restauraci podával zákazníkům jídlo přes okénko drive-thru s tím, že ho vyrobil sám a že je to všechno na jeho účet, celý event byl zkrátka nafingovaný. A jak je u Trumpa historicky známo, své účty málokdy doopravdy platí.

Jak navíc správně poznamenali někteří jeho kritici, s 34 obviněními z trestných činů a jedním prvoinstančním soudním odsouzením by navíc job v McDonald's nikdy nedostal. Ačkoliv se tak Trumpova kampaň snažila odkázat na kauzu okolo Harris, která tvrdí, že její první práce byla v McDonald's, což ale někteří pravicoví dezinformátoři zkoušeli vyvrátit (fact-checknuto tady), nakonec spíš podpořila názory, že bývalému prezidentovi v posledních týdnech maličko ujíždí vlak.

Kampaň bývalého prezidenta totiž vrcholí dost pochybními způsoby, od tančení na pódiu poté, co lidé na jeho eventu omdleli, probírání velikosti penisu zesnulého známého golfisty Arnolda Palmera, strašení migranty, kteří jedí domácí mazlíčky a tak dále a tak dále. Většina voličů si tak spíš přeje, aby už bylo po volbách a vše se zase vrátilo k normálu.

Domů
Sdílet
Diskuse