Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
včera 27. října 2024 v 11:33
Čas čtení 0:32

Ve Walmartu zemřela zaměstnankyně. Upekla se v troubě

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Ve Walmartu zemřela zaměstnankyně. Upekla se v troubě
Zdroj: Pexels / Eric McLean / volně k užití

Děsivý případ od soboty vyšetřuje policie v kanadském Halifaxu. V jednom z tamních supermarketů tragicky zemřela teprve 19letá zaměstnankyně.

Jak uvádí deník Washington Post, mladá žena byla kolem 21:30 hodin místního času objevena uvnitř pekařské pece v jedné z poboček řetězce Walmart. Příčina smrti zatím není známá, podle tamní policie je do vyšetřování případu zapojeno několik dalších subjektů a celé šetření může trvat ještě dlouho.

14. října 2024 v 9:13 Čas čtení 0:32 Děsivá nehoda českého turisty. Při výletě ve Štýrsku ho zasáhl kámen a zřítil se do rokle Děsivá nehoda českého turisty. Při výletě ve Štýrsku ho zasáhl kámen a zřítil se do rokle

Místní úřady podle médií vydaly příkaz k okamžitému zastavení provozu pekárny, až do odvolání byla uzavřena také celá prodejna. „Jsme zdrceni a naše nejhlubší myšlenky jsou s naší spolupracovnicí a její rodinou,“ uvedl Walmart v prohlášení.

Podle informací deníku se mělo jednat o velkou pečící troubu s průchozími dveřmi, které se běžně používají v komerčních průmyslových pekárnách. Mnoho modelů má v sobě integrovány bezpečnostní prvky, které zabraňují nehodám. Některé z nich však nejsou natolik velké, aby do nich bylo možné v případě plného naložení pečivem pohodlně vstoupit nebo je opustit.

Domů
Sdílet
Diskuse