Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
ČTK
dnes 14. října 2024 v 9:13
Čas čtení 0:32

Děsivá nehoda českého turisty. Při výletě ve Štýrsku ho zasáhl kámen a zřítil se do rokle

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Děsivá nehoda českého turisty. Při výletě ve Štýrsku ho zasáhl kámen a zřítil se do rokle
Zdroj: Pexels / Dmitry Romanoff

Turista z Česka utrpěl těžká zranění.

K incidentu došlo v neděli během výletu v horách v rakouské spolkové zemi Štýrsko. Českého turistu tam zasáhl kámen do hlavy a muž se následně zřítil do rokle. Na svých internetových stránkách o tom informuje rakouský veřejnoprávní rozhlas a televize.

13. října 2024 v 16:31 Čas čtení 1:15 Sex, krev a propichování kůže. Kontroverzní opera šokovala diváky, na místě museli zasahovat lékaři Sex, krev a propichování kůže. Kontroverzní opera šokovala diváky, na místě museli zasahovat lékaři

Neštěstí se stalo u horského střediska Hohentauern v okrese Murtal. Když skupina osmi výletníků během túry na horu Gamskogel ve výšce okolo 2260 metrů nad mořem překonávala skalní žlab, uvolnil se asi 20centimetrový kámen a zasáhl muže do hlavy. Muž se následně zřítil přibližně 50 metrů a zůstal ležet.

Jeden z turistů okamžitě zavolal záchranáře a ostatní sešplhali ke zraněnému a poskytli mu první pomoc. Osmačtyřicetiletého muže v ohrožení života pak vrtulník přepravil do nemocnice ve Štýrském Hradci (Grazu).

13. října 2024 v 13:59 Čas čtení 0:32 Zemřel DJ Jackmaster. Bylo mu 38 let Zemřel DJ Jackmaster. Bylo mu 38 let

Policie uvedla, že výletníci byli dobře vybaveni na podmínky, které v horách v tomto období panují.

Domů
Sdílet
Diskuse