Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vojtěch Vanda
17. srpna 2023 15:11
Čas čtení 0:56

To je hrot: Muž z Pardubic se napíchnul na plot jako lidský špekáček

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
To je hrot: Muž z Pardubic se napíchnul na plot jako lidský špekáček
Zdroj: Unsplash/Camilo Jimenez

Obrázek z nočních můr se zhmotnil v Pardubicích ve čtyři hodiny ráno. Muž tam zůstal bezmocně viset na plotě za probodnutou nohu.

Spěch, čtvrtá ranní, nutnost stihnout první směnu. To všechno předcházelo ošklivému zranění muže z Pardubic v pondělí ráno.

„Celá událost přitom začala nevinně,“ popsala situaci mluvčí Městské policie Pardubice Lucie Klementová. „Muž pospíchal na ranní směnu do práce. V nastartovaném autě si ale uvědomil, že doma něco zapomněl. Rozhodl se proto pro rychlou otočku. Vyskočil z nastartovaného vozu a asi metr vysoký plot s hroty nechtěl obíhat, tak přes něj přeskočil,“ obeznámila veřejnost.

17. srpna 2023 13:32 Čas čtení 0:40 VIDEO: Na benzín neměl, na úplatek ano. Vykuk v Praze chtěl podmáznout policii, hrozí mu šest let ve vězení VIDEO: Na benzín neměl, na úplatek ano. Vykuk v Praze chtěl podmáznout policii, hrozí mu šest let ve vězení

Skok přes plot se mu ale vymstil. Smekla se mu noha a neštěstí bylo na světě. Podle Klementové muž „skončil napíchnutý na plotě jako ražniči“. „Jeho lýtkem projel ostrý hrot plotu a muž na něm zůstal bezradně viset. Jeho zoufalé volání o pomoc uslyšel muž, který ihned zalarmoval strážníky,“ informovala Klementová.

Aby toho nebylo málo, při pádu se muži ještě zaklínily ruce tak nešťastně, že s nimi nemohl hýbat. Přesto ale zůstal při vědomí. Přivolaní strážníci mu tak společně s policisty pomohli takovým způsobem, že jej přizvedli, aby mu ulevili od bolesti, a společně počkali na zdravotníky. Na sociální síti X (bývalém Twitteru) strážníci z Pardubic ukázali na fotkách, jak celá situace vypadala. 

17. srpna 2023 11:20 Čas čtení 0:41 Víno, ženy, klokan. Policie na jižní Moravě v noci naháněla malého vačnatce Víno, ženy, klokan. Policie na jižní Moravě v noci naháněla malého vačnatce

„Postupně se na místě sešly naprosto všechny složky a strážníci s policisty a hasiči muže opatrně nadzvedli nad plot. Pak už jen lékař dohlédl na odstranění krvavého hrotu z lýtka,“ dodala mluvčí strážníků, kteří následně vyrozuměli mužova zaměstnavatele o tom, co se stalo a že jeho zraněný podřízený musel do nemocnice.

Domů
Sdílet
Diskuse