Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vojtěch Vanda
17. srpna 2023 13:32
Čas čtení 0:40

VIDEO: Na benzín neměl, na úplatek ano. Vykuk v Praze chtěl podmáznout policii, hrozí mu šest let ve vězení

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
VIDEO: Na benzín neměl, na úplatek ano. Vykuk v Praze chtěl podmáznout policii, hrozí mu šest let ve vězení
Zdroj: Wikimedia/Europa credito urgente/na voľné použitie

Priority. Asi o těch je tento zvláštní případ pražských policistů, kteří zadrželi jednadvacetiletého muže ve Stodůlkách poté, co ujel od benzínky bez zaplacení. Když skončil v poutech, už platit chtěl. Ale policistům, aby jej pustili.

Nedělní výlet muže ve VW Passat bude na delší dobu asi jeho posledním. Hlídka pražských policistů jej totiž dostihla v době, kdy byl na tísňovou linku ohlášen jeho útěk z čerpací stanice ve Stodůlkách bez placení. 

Když jej hlídka cizinecké policie zastavila, zjistila, že řidičský průkaz, kterým se řidič prokazoval, byl falešný. Proto byl jednadvacetiletý muž na základě trestného činu padělání a pozměnění veřejné listiny omezen na osobní svobodě a odvezen policisty v jejich autě. 

17. srpna 2023 11:20 Čas čtení 0:41 Víno, ženy, klokan. Policie na jižní Moravě v noci naháněla malého vačnatce Víno, ženy, klokan. Policie na jižní Moravě v noci naháněla malého vačnatce

„Při eskortě na policejní služebnu jim zadržený jednadvacetiletý muž nabídl úplatek ve výši čtyři sta eur za to, že ho pustí a věc nebudou řešit. Svým jednáním si však pouze a jen přitížil,“ uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová. Policisté měli totiž na sobě osobní služební kameru, která jeho nesmělý pokus o úplatek zaznamenala v přímém přenosu.

Celá situace je tak ještě horší, jelikož mladý řidič byl z úplatkářství usvědčen, a když se mu prokáže vina i u soudu, může dostat trest v trvání až šesti let za mřížemi. A to se nevyplatí ani v době inflace.

Domů
Sdílet
Diskuse