Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
14. září 2023 v 15:31
Čas čtení 0:30

VIDEO: Pár se oddával sexu na palubním záchodě. Vidělo ho při tom celé letadlo

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Pár se oddával sexu na palubním záchodě. Vidělo ho při tom celé letadlo
Zdroj: Unsplash/Gary Lopater/volně k užití (ilustrační foto))

Nevšední zážitek si odnesli cestující letadla mířícího z anglického Lutonu na španělský ostrov Ibiza. Dvojice pasažérů se rozhodla zpříjemnit si cestu sexem na palubní toaletě. Zapomněli se však zamknout, a cestujícím se tak naskytla peprná podívaná.

Video z incidentu se začalo virálně šířit na sociálních sítích. Na záběrech je vidět člen palubního personálu, který nejprve váhá, zda dveře od toalety otevřít. Nakonec tak učiní a cestující mají jedinečnou možnost vidět dvojici přímo „v akci“. Přistižený muž následně dveře od záchodu rychle zavírá a v letadle propuká bouřlivý smích, informuje server The Independent.

Kromě mezinárodní ostudy musí pár řešit také problémy s policií, která si pro dvojici přišla přímo na letiště. Zda dotyční dostali nějaký postih, není jasné.

The Independent připomíná, že sexu v letadle se výslovně nevěnuje žádný britský zákon. Britský právní řád ale obsahuje „trestný čin úmyslného zapojení do sexuálních aktivit na veřejné toaletě“, který je uveden v zákoně o sexuálních deliktech z roku 2004.

Domů
Sdílet
Diskuse