Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
27. listopadu 2023 v 13:31
Čas čtení 0:37

Muž v dámském oblečení zbil ženu telefonem, pak jí ukradl tašku se sladkostmi

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Muž v dámském oblečení zbil ženu telefonem, pak jí ukradl tašku se sladkostmi
Zdroj: Policie ČR

V pražské Michli došlo nedávno k vcelku bizarní loupeži a napadení.

K šokujícímu útoku došlo 16. listopadu. Muž ozbrojený pouze mobilním telefonem několikrát silně udeřil pětašedesátiletou ženu, která zrovna vyšla z prodejny potravin.

25. listopadu 2023 v 10:06 Čas čtení 0:37 Rasistický útok na Slavících: Jana Bendiga posypal muž moukou, ochranka nezasáhla Rasistický útok na Slavících: Jana Bendiga posypal muž moukou, ochranka nezasáhla

Útočník se ženě snažil vytrhnout z rukou kabelku. Ta se ale bránila, a tak jí pachatel ukradl alespoň nákupní tašku, ve které měla dárky pro své děti. Z místa tedy utekl s hračkami a sladkostmi. Celou událost viděla svědkyně z nedalekého domu, která okamžitě přivolala policii a záchranáře.

Muže se díky detailnímu popisu podařilo velmi rychle dopadnout. Na sobě měl dámské oblečení a byl výrazně nalíčen. Policisté později zjistili, že třicetiletý pachatel byl v ten den propuštěn z psychiatrické léčeny, kde odcizil mobilní telefon jednoho ze zaměstnanců. Tím potom ženu napadl.

25. listopadu 2023 v 12:55 Čas čtení 1:23 Rapper Diddy čelí třetímu obvinění ze sexuálního násilí, ozvala se další údajná oběť Rapper Diddy čelí třetímu obvinění ze sexuálního násilí, ozvala se další údajná oběť

Žena začala z tržných ran okamžitě krvácet. V psychickém šoku byla na místě ošetřena lékařem a následně převezena do nemocnice.

Policisté obvinili muže z loupeže a krádeže, za což mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let. Do doby rozsudku zůstane ve vazbě.

Domů
Sdílet
Diskuse