Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
25. listopadu 2023 12:55
Čas čtení 1:23

Rapper Diddy čelí třetímu obvinění ze sexuálního násilí, ozvala se další údajná oběť

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Rapper Diddy čelí třetímu obvinění ze sexuálního násilí, ozvala se další údajná oběť
Zdroj: Gareth Cattermole/Getty Images

Již třetí žalobě kvůli sexuálnímu obtěžování čelí americký rapper Diddy. Tentokrát však zahrnuje i dalšího umělce. Tím má být americký zpěvák a textař Aaron Hall.

V dokumentech, které získal americký magazín Rolling Stone, neznámá žena tvrdí, že se se svou kamarádkou setkala s Diddym a Hallem na akci pořádané MCA Records, distributorem Uptown Records, v kancelářích společnosti v New Yorku.

„Combs a Hall s dotyčnou a její přítelkyní flirtovali a nabízeli jim pití po celou noc,“ stojí v dokumentu. Když akce končila, Combs a Hall údajně pozvali ženy zpět do Hallova bytu na afterparty. „V Hallově bytě bylo oběti nabídnuto více nápojů a byla donucena k sexu s Combsem,“ tvrdí spis. „Poté, co Combs akt dokončil, si poškozená lehla do postele, šokovaná a traumatizovaná.“

25. listopadu 2023 10:51 Čas čtení 0:27 VIDEO: Yzomandias shodil dredy, uřízl si je přímo na koncertě VIDEO: Yzomandias shodil dredy, uřízl si je přímo na koncertě

Když se oblékala, Hall údajně vtrhl do místnosti, znehybnil ji a donutil, aby s ním měla sex. Rapper navíc údajně oběť navštívil o pár dní později doma a choval se násilně. Chtěl se ujistit, aby poškozená ani její kamarádka o jeho chování nemluvily veřejně.

Zástupce rappera Combse uvedl: „Jsou to vykonstruovaná tvrzení nepravdivě uvádějící pochybení před více než 30 lety a podaná na poslední chvíli. Nejde o nic jiného než o snahu se obohatit. Je snadným cílem pro anonymní žalobce, kteří lžou... za účelem finančního zisku,“ informovalo BBC.

diddy, metgala
Zdroj: Getty Images/Theo Wargo

Diddy tak čelí již třetí obžalobě ze sexuálního násilí za tento měsíc. Jako první se ozvala zpěvačka Casandra Ventura, známá jako Cassie, jež obvinila hudebního magnáta ze znásilnění a sexuálního obchodování. Tvrdila, že rapper ji znásilňoval a bil více než deset let, od doby, kdy jí bylo 19 a jemu 37. Tuto žalobu vyřešili dva dny po podání pomocí vyrovnání. Ve čtvrtek 23. listopadu však přibyla další. Tentokrát byl obviněn z toho, že v roce 1991 sexuálně napadl ženu jménem Joi Dickerson-Neal. Tu měl navíc zneužít po podání návykových látek.

Rapper však není jediným, kdo aktuálně čelí obvinění ze sexuálního obtěžování. Zvýšené množství žalob souvisí s tzv. New York Adult Survivors Act, který umožňuje údajným obětem sexuálních trestných činů, u nichž uplynula promlčecí lhůta, podávat občanskoprávní žaloby po dobu jednoho roku, od 24. listopadu 2022 do 24. listopadu 2023. Mezi obžalované tak momentálně patří i například Axl Rose nebo Jamie Foxx. V rámci této legislativy byl obžalován i bývalý americký prezident Donald Trump.

Domů
Sdílet
Diskuse