Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Peclová
16. prosince 2023 10:20
Čas čtení 0:24

Dvojnásobná vražda v Praze. Jednou z obětí je dítě v kočárku

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Dvojnásobná vražda v Praze. Jednou z obětí je dítě v kočárku
Zdroj: Městská policie hl. m. Prahy (ilustrační foto)

V pražském Klánovickém lese našla policie v pátek odpoledne dva mrtvé. Svědkyně, která policistům událost oznámila, uvedla, že slyšela několik výstřelů. Je možné, že se v lese pohybuje ozbrojená osoba.

Policie našla oběti poblíž ulice Čmelická. Podle serveru iDnes se jedná o dospělého člověka a dítě v kočárku. 

„U jedné osoby operátorka naváděla svědky a pokoušeli jsme se o resuscitaci, ale bohužel jsme osobám nedokázali pomoci a obě zemřely,“ uvedla mluvčí záchranářů Jana Poštová.

„V současné době probíhají standardní úkony trestního řízení, mj. ohledání místa činu, vyhodnocování zajištěných stop, kamerových záznamů a kontroly zájmových objektů s cílem odhalit a dopadnout podezřelou osobu,“ uvedla Policie ČR na X.

Kriminalisté kvalifikovali případ jako dvojnásobnou vraždu a zahájili úkony trestního řízení. Vzhledem ke skutečnosti, že jedním ze zavražděných je dítě, však neposkytuje žádné další informace.

Domů
Sdílet
Diskuse