Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
ČTK
20. února 2024 15:05
Čas čtení 1:08

Vedoucí šermířského spolku z Vysočiny podle obžaloby cucal palce malým chlapcům, přitom se uspokojoval

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vedoucí šermířského spolku z Vysočiny podle obžaloby cucal palce malým chlapcům, přitom se uspokojoval
Zdroj: pxfuel.com/CC0/volně k užití

Vedoucí šermířského spolku z Vysočiny podle obžaloby cucal palce u nohou malým chlapcům, když spali, přitom se uspokojoval. Některé z hochů svázal i do kozelce. Případ v úterý otevřel Krajský soud v Brně. Jde o čtyři chlapce, kterým ještě nebylo 15 let.

Žalobce muže viní ze znásilnění, ohrožování mravní výchovy a omezování osobní svobody. Muž vinu popřel, podle něj chlapci chtěli masáže nohou po vystoupení. Dále řekl, že svazování do kozelce si chtěli zkusit. V úterý jej soud poslal do vazby. Informovala o tom ČTK.

20. února 2024 10:30 Čas čtení 0:42 Žena si rozřízla nohu botami z e-shopu. Nakupují tam i Češi a Češky Žena si rozřízla nohu botami z e-shopu. Nakupují tam i Češi a Češky

Obžaloba popsala případy, které se podle ní staly od roku 2017. Dva z chlapců u vedoucího doma přespávali, protože podle muže nechtěli jezdit po trénincích či vystoupeních domů a druhý den zase zpět. Muž hochům podle obžaloby večer opakovaně masíroval chodidla, a když usnuli, bez jejich vědomí jim cucal palce u nohou a přitom se uspokojoval. Jednoho hocha podle něj jednou i svázal lanem, druhého zabalil do potravinářské fólie, oba takto podle obžaloby ponechal několik hodin.

Případy dalších dvou chlapců jsou podle obžaloby z nocí po vystoupeních, staly se ve stanu, kdy vedoucí chlapcům podle obžaloby masíroval nohy a následně cucal palce.


Muž vinu popřel. „Necítím se vinen, nesouhlasím s obžalobou. Je to překroucené,“ uvedl. Řekl, že se zajímá o masáže nohou, reflexní terapii a podobné věci. Chlapci podle něj masáže chtěli. Muž popřel, že by chlapcům cucal palce u nohou a že by se přitom uspokojoval. Nezaznamenal prý nesouhlas, když je masíroval. Uvedl, že spolu měli dobrý vztah.

18. února 2024 12:38 Čas čtení 0:18 Velký potravinový řetězec v Česku stahuje z prodeje nebezpečný produkt. Pokud ho máš doma, nejez ho Velký potravinový řetězec v Česku stahuje z prodeje nebezpečný produkt. Pokud ho máš doma, nejez ho

Na dotaz žalobce odpověděl, že některé z nich svazoval do kozelce. O tematiku bondage se prý také zajímá a chlapci si podle něj chtěli zkusit, jestli se ze svázání dostanou. Podle něj si jeden z chlapců chtěl zkusit i zabalení do potravinářské fólie.


Spolek se zabývá mimo jiné historickým šermem či ohňovou show. K řízení u soudu se připojila zmocněnkyně chlapců, dva z nich jako náhradu nemajetkové újmy požadují po muži celkem půl milionu korun. Hlavní líčení dnes neskončí, termín je nařízen i na 21. února.

Domů
Sdílet
Diskuse