Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
18. února 2024 12:38
Čas čtení 0:18

Velký potravinový řetězec v Česku stahuje z prodeje nebezpečný produkt. Pokud ho máš doma, nejez ho

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Velký potravinový řetězec v Česku stahuje z prodeje nebezpečný produkt. Pokud ho máš doma, nejez ho
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Obchodní řetězec Kaufland stáhl z prodeje sušenky K-Classic Double Chocolate Cookies. Učinil tak poté, co výrobce produktu varoval, že potravina může obsahovat „malá kovová cizí tělesa“.

Výrobce Banketbakkerij Merba B.V. informoval, že ke stažení z prodeje přistoupil z důvodu preventivní ochrany spotřebitele. Stažení se týká 200gramového balení sušenek s datem minimální trvanlivosti do 6. prosince 2024. 

18. února 2024 11:00 Čas čtení 0:49 Praha zvyšuje nájmy v městských bytech. Podívej se, o kolik si připlatíš Praha zvyšuje nájmy v městských bytech. Podívej se, o kolik si připlatíš

Podle výrobce nelze zaručit, že se ve výrobku nenacházejí malá cizí tělesa. Zákazníci by podle prohlášení společnosti měli stažení věnovat pozornost a dotčený výrobek nekonzumovat. 

Pro jakékoli dotazy je zákazníkům Kauflandu určena telefonní linka 800 165 894 nebo e-mailová adresa [email protected]. Výrobce produktu se všem dotčeným omluvil za způsobené nepříjemnosti. 

Sušenky
Zdroj: Kaufland/propagační materiál
Domů
Sdílet
Diskuse