Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Samuel Valent
20. února 2024 10:30
Čas čtení 0:42

Žena si rozřízla nohu botami z e-shopu. Nakupují tam i Češi a Češky

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Žena si rozřízla nohu botami z e-shopu. Nakupují tam i Češi a Češky
Zdroj: Freepik/@ peoplecreations/volně k užití

Nohu jí museli sešít až čtrnácti stehy.

Leanne Marley z USA prožila hororovou událost. V botách z čínského e-shopu Temu byla ostrá součástka, která jí pořezala nohu. Za následnou operaci musela zaplatit tisíce dolarů, informuje New York Post.

Boty devětačtyřicetileté ženě objednala její matka Suellen Taylor za pouhých 12 dolarů. „Boty jsem si obula dvakrát nebo třikrát a ucítila jsem, jak se mi něco zarývá do nohy. Myslela jsem si, že je to jen nálepka nebo štítek,“ citoval ženu americký deník. Později jí však ostrý cvoček v botách rozřízl nohu, kterou jí v nemocnici sešili až čtrnácti stehy.

Zaplatila více než 50 tisíc korun

„Zranění mě vyřadilo z práce, protože jako zdravotní sestra jsem celý den na nohou. Náklady na léčbu mě stály 2 200 dolarů (více než 52 tisíc korun),“ uvedla žena. Dodala, že jizva po operaci jí zůstane po celý život. Temu po stížnostech stáhlo boty z nabídky.

„Po přezkoumání snímků obrazovky a dalších informací jsme výrobek stáhli z prodeje. Aktivně spolupracujeme s paní Taylor na získání dalších podrobností a úzce spolupracujeme s konkrétním prodejcem na vyřešení tohoto problému,“ uvedl e-shop.

TEMU
Zdroj: TEMU/New York Post – screenshot
Domů
Sdílet
Diskuse