Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Ilona Hobzová
1. dubna 2024 9:35
Čas čtení 0:40

VIDEO: Tadeáš Růžička je nepoučitelný. Opilý obtěžoval zaměstnance fastfoodu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Tadeáš Růžička je nepoučitelný. Opilý obtěžoval zaměstnance fastfoodu
Zdroj: OKTAGON MMA

Zápasník je v podmínce, na sociální sítě ale přidal další provokativní video.

Růžičkovi hrozilo za napadení muže v Praze vězení, nakonec ho soud poslal v jeho nepřítomnosti za výtržnictví na 11 měsíců do vězení s podmíněným odkladem. Zdá se ale, že bojovník si z podmínky nic nedělá.

1. dubna 2024 7:52 Čas čtení 0:59 PRŮZKUM: Kolik tisíc utratí Češi a Češky za Velikonoce? Výsledky tě možná překvapí PRŮZKUM: Kolik tisíc utratí Češi a Češky za Velikonoce? Výsledky tě možná překvapí

Na Instagramu o víkendu zveřejnil video, na kterém obtěžuje obsluhu už zavřeného fastfoodu a dožaduje se nápoje. „Nechtěl jsem točit tohle video, ale tenhle zku*venec mi zavřel tohle okýnko. Takže víte, co to znamená. Buď mi dá to, co chci, nebo ho vytáhnu z tohohle okýnka a ukážu mu českou sílu,“ vyhrožuje Růžička v příspěvku, který sice později smazal, na sociálních sítích ale zůstalo.

Podle Růžičky ale o nic tak vážného nešlo. „Byl jsem opilej, dělali si ze mě prd*l, tak jsem si to natočil klasicky, nic se nestalo,“ řekl pro Sport.cz. Pro stejný web Růžička navíc ještě nedávno tvrdil, že se změnil a další ohrožení už si nemůže dovolit.

Domů
Sdílet
Diskuse