Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Karolína Fejtová
10. května 2024 10:40
Čas čtení 1:01

Začíná MS v hokeji. Jakým dopravním prostředkem se nejlépe dostaneš do O2 areny?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Začíná MS v hokeji. Jakým dopravním prostředkem se nejlépe dostaneš do O2 areny?
Zdroj: TASR/AP

Mistrovství světa v hokeji bude probíhat od pátku 10. května do neděle 26. května. Jak se nejrychleji a bezproblémově dostaneš na pražský stadion?

Nejlepší způsob dopravy do O2 areny je především linkou metra B s výstupem na stanici Českomoravská. Arénu uvidíš hned, jakmile ze zastávky vyjedeš po eskalátorech. „Provoz metra bude v jednotlivých hracích dnech v exponovaných časových obdobích na lince B posílen,“ uvedl Dopravní podnik hlavního města Prahy. Po skončení finálového utkání 26. května bude provoz metra prodloužen přibližně do jedné hodiny ranní.

10. května 2024 9:00 Čas čtení 0:39 Polární záře opět v Česku. Kdy ji můžeš spatřit? Polární záře opět v Česku. Kdy ji můžeš spatřit?

Na stadion se dostaneš také tramvají. Aréna je v docházkové vzdálenosti ze zastávky Arena Libeň jih, kam jezdí linky 7, 8 a noční linka 92. Další možností jsou zastávky Poliklinika Vysočany či Divadlo Gong, na něž jezdí tramvaje číslo 12, 31 a noční linka 94.

V okolí jezdí i autobusy, na stanici Českomoravská staví linky 151, 152 a 375. U Nádraží Libeň jich staví o něco více, a to linky 136, 177, 182, 183, 195 a noční linka 913. Pokud jedeš z větší dálky a máš možnost vystoupit na vlakovém nádraží Praha-Libeň či Praha-Vysočany, tak je to ideální. Z obou se na stadion dostaneš do pár minut pěšky.

9. května 2024 9:03 Čas čtení 0:34 Ve Španělsku řádí krvácivá horečka. Nakažení hrozí klíštětem i člověkem Ve Španělsku řádí krvácivá horečka. Nakažení hrozí klíštětem i člověkem

Auto doporučují organizátoři nechat doma. Pokud se ale potřebuješ autem dopravit do Prahy, nech ho na některém z parkovišť na okraji města. „Volba konkrétního parkoviště je závislá na tom, z jaké strany se motorista do Prahy vydává. Zmínit je třeba P+R parkoviště v oblasti Černého Mostu, Zličína, Chodova nebo Letňan. Pokud motoristé rádi riskují, mohou zkusit své auto nechat i pár metrů od stadionu, a to konkrétně v obchodním centru Harfa. První dvě hodiny parkování jsou tam zdarma, každá další vyjde motoristu na 100 korun,“ informuje Portál řidiče.

Domů
Sdílet
Diskuse