Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
Anna Vondráková
23. května 2024 18:58
Čas čtení 0:44

Stevard natáčel malou dívku na záchodě. Aerolinky tvrdí, že si za to může sama

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Stevard natáčel malou dívku na záchodě. Aerolinky tvrdí, že si za to může sama
Zdroj: Wikimedia commons/Quintin Soloviev/volně k užití

Devítiletá Mary Doe není údajně jedinou obětí. V telefonu stevarda se našly záběry s dalšími čtyřmi dětmi.

Podle obžaloby měl sedmatřicetiletý Estes Carter Thompson III v telefonu také stovky obrázků s tematikou sexuálního zneužívání dětí vygenerovaných umělou inteligencí. Nyní mu hrozí až 30 let vězení za sexuální zneužívání dětí a až 20 let za držení dětské pornografie.

23. května 2024 11:40 Čas čtení 0:39 V Česku bude deset nových televizních kanálů zdarma, potěší sportovní fanoušky a fanynky V Česku bude deset nových televizních kanálů zdarma, potěší sportovní fanoušky a fanynky

Thompson však tvrdí, že je nevinný, a právník zastupující American Airlines přišel s šokující obhajobou. „Nedbalost byla bezprostředně způsobena tím, že žalobkyně použila záchod, o kterém věděla nebo měla vědět, že obsahuje viditelné a osvětlené nahrávací zařízení,“ uvádí v prohlášení.

Rodina dívky je chováním obžalované strany rozčílena. „Místo aby společnost American Airlines převzala odpovědnost za tuto hroznou událost, obviňuje naši dceru z toho, že byla natočena. Jak mohou s čistým svědomím něco takového vůbec tvrdit,“ cituje matku dle serveru WCVB web Novinky.cz. „Představa, že společnost American Airlines a její právníci obviní devítiletou dívku z toho, že byla natočena, podle mého názoru zavání zoufalstvím a zvráceností,“ dodal právník zastupující oběť.

23. května 2024 12:55 Čas čtení 0:57 Ostříhání vlasů a vyhrožování ne, plácnutí ano. Jaké výchovné strategie používají rodiče v Česku? Ostříhání vlasů a vyhrožování ne, plácnutí ano. Jaké výchovné strategie používají rodiče v Česku?

K incidentu s devítiletou mělo dojít v lednu minulého roku během letu z Texasu do Los Angeles. K zatčení Thompsona však došlo až v září toho roku, kdy si čtrnáctiletá dívka během používání toalety v letadle všimla schovaného mobilu.

Domů
Sdílet
Diskuse