Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
Anna Vondráková
23. května 2024 11:40
Čas čtení 0:39

V Česku bude deset nových televizních kanálů zdarma, potěší sportovní fanoušky a fanynky

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V Česku bude deset nových televizních kanálů zdarma, potěší sportovní fanoušky a fanynky
Zdroj: Freepik / Freepik / volně k užití

Aplikace DAZN je dostupná na mobilních zařízeních i Smart TV. Za registraci nabízí poměrně pestrou nabídku bezplatných sportovních kanálů.

Nově tak nabízí kategorii FAST a do nabídky přidává deset nových stanic. Sledovat tak budeš moci Matchroom Boxing, Boxing TV, PDC Darts, Motorvision TV, Lacrosse TV, Padel TIME TV, SportStak, Moto America TV, Billiard TV a ACL Cornhole TV. Některé z nich již bezplatně nabízí i jiné streamovací platformy u nás, některé jsou však nové.

22. května 2024 16:30 Čas čtení 1:33 Hledáš vybavení do bytu, ale nechce se ti utrácet? Stát prodává nábytek za pakatel Hledáš vybavení do bytu, ale nechce se ti utrácet? Stát prodává nábytek za pakatel

DAZN své vysílání nabízí zdarma, diváci a divačky se však musí do aplikace registrovat. Za nabídku poté „zaplatí“ sledováním reklamy. „Prostřednictvím bezplatné úrovně DAZN budou mít fanoušci přístup k široké škále sportů, včetně ještě více nejlepších bojových sportů,“ uvedl Shay Segev, generální ředitel DAZN Group.

Rozšíření je však ještě větší. Platforma nabízí i rozsáhlejší pokrytí ženského sportu vysíláním Northern Ireland Football League (NIFL) nebo Women's National Football Conference (WNFC).

„Těším se na další růst díky tomu, že platformu ještě více zpřístupníme sportovním fanouškům po celém světě a budeme spolupracovat s partnery na poskytování produktů a služeb DAZN stále širší základně uživatelů,“ sdělila Elena Novokreshchenovová, globální generální ředitelka freemium obsahu v DAZN.

Domů
Sdílet
Diskuse