Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
6. července 2024 v 17:17
Čas čtení 0:29

Andrew Tate může opustit Rumunsko. „Důkaz příkladného chování,“ říká jeho advokát

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Andrew Tate může opustit Rumunsko. „Důkaz příkladného chování,“ říká jeho advokát
Zdroj: Andreea Campeanu/Getty Images

Soud v rumunském hlavním městě Bukurešti rozhodl, že kontroverzní influencer Andrew Tate a jeho bratr mohou opustit Rumunsko. Oba muži jsou obviněni z obchodování s lidmi, znásilnění a vytvoření zločineckého gangu za účelem sexuálního vykořisťování žen.

Oběma bratrům bylo již dříve zakázáno opustit zemi, kde čekají na soudní proces. Sami však veškerá obvinění popírají. Rozhodnutí soudu však není konečné a lze se proti němu odvolat. Informovala o tom stanice BBC

11. září 2023 v 6:00 Čas čtení 14:12 „Bral jsem ho jako Havla, který mluví pravdu a vládnoucí moc se ho chce zbavit.“ Vyzpovídali jsme české fanoušky Andrewa Tatea „Bral jsem ho jako Havla, který mluví pravdu a vládnoucí moc se ho chce zbavit.“ Vyzpovídali jsme české fanoušky Andrewa Tatea

„Andrew a Tristan jsou i nadále odhodláni očistit své jméno a pověst; jsou však vděčni soudu, že jim dal tuto důvěru,“ uvedl právník obou bratrů Eugene Vidineac, který rozhodnutí označil za „odraz příkladného chování“ svých klientů. 

Bratři Tateovi, kteří jsou oba bývalí kickboxeři, mají kromě rumunského občanství také občanství Velké Británie. V obžalobě, která byla zveřejněna vloni, jsou kromě bratrů jmenovány také dvě rumunské spolupracovnice a identifikováno sedm obětí. Andrew Tate sám sebe označuje za mizogynního člověka a kvůli jeho chování mu byl omezen přístup hned na několik sociálních sítí. 

Domů
Sdílet
Diskuse