Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
25. srpna 2024 v 14:39
Čas čtení 1:42

Křesťanskodemokratické hodnoty v ohrožení? Politička KDU-ČSL na internetu prodává své erotické fotky

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Křesťanskodemokratické hodnoty v ohrožení? Politička KDU-ČSL na internetu prodává své erotické fotky
Zdroj: KDU-ČSL

Zastupitelka města Karviná Mariam Szyji letos za uskupení Spolu kandiduje do krajských voleb, ve volném čase však vystupuje na platformě Patreon, kde zveřejňuje obsah pro dospělé. Lidovcům to prý nevadí.

Jak informuje server Seznam Zprávy, politička a zubní lékařka na síti vystupuje pod přezdívkou MaSKaPhotoModel. Při otevření jejího profilu sama stránka upozorňuje, že jeho obsah je zpřístupněn pro uživatele starší 18 let.

„Plus size, vnadná a kudrnatá žena. Nejsem modelka, ale je to mé hobby. Každé úterý fotografie zdarma. Budu ráda, když mi dáte like,“ stojí v popisu. Za fotky případní fanoušci zaplatí 30, 140 nebo 440 korun. Záleží na počtu zpřístupněných snímků.

Rozhodně je překvapením, že takto vystupuje zrovna politička Křesťanské a demokratické unie, ještě zajímavější je ale odpověď strany. Ta totiž prodávání erotických fotek své kandidátky obhajuje.

8. května 2024 v 9:00 Čas čtení 3:34 Jeden těhotenský test a jednoho lidovce, prosím. Návrh KDU-ČSL na trestání bezdětných je absurdní Jeden těhotenský test a jednoho lidovce, prosím. Návrh KDU-ČSL na trestání bezdětných je absurdní

„O uměleckých fotkách na webu, kde je explicitně zakázána prezentace pornografie, víme. Paní doktorka nás sama již dříve o tom, že jejím koníčkem je umělecká fotografie, informovala. Jde o umělecké fotky, které naše členka nikomu neprodává a tyto webové stránky nejsou ani volně dostupné,“ napsal mluvčí KDU-ČSL David Jirůšek.

To, že se nejedná o prodej a že stránky nejsou dostupné však není pravda. Za zveřejňování fotek Szyji peníze dostává a k jejímu profilu se může dostat úplně každý, jedinou „ochranou“ je ona platební brána. Pokud je však někdo ochotný za fotografie zaplatit, nic mu v tom nebrání.

K její podpoře se přidal i europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL). „A co je na nahotě tak divného? My se toho nebojíme,“ řekl dle Parlamentních listů.

26. února 2024 v 13:34 Čas čtení 3:23 Tohle jsou nejvýdělečnější účty na OnlyFans. Najdeš mezi nimi i řadu celebrit Tohle jsou nejvýdělečnější účty na OnlyFans. Najdeš mezi nimi i řadu celebrit

Jiný názor na situaci má náměstek hejtmana a ředitel Charity Lukáš Curyl (KDU-ČSL). „Fakt? Ty brďo. To vůbec nevím. Netuším,“ řekl Seznam Zprávám. On sám si prezentování lidovců na veřejnosti představuje asi trochu jinak. „Rozhodně to není v souladu s konzervativními hodnotami naší strany. Je to pro mě šokující a budeme to ve straně řešit.“

K situaci už se začali vyjadřovat i ostatní politici z jiných stran. „Úplně v poho. Doufám že bude úspěšná a bude mít v KDU větší hlas na úkor nějakýho zpátečníka, třeba to pomůže proti nějakejm zastydlejm názorům o tom co si jak (ne)může žena dělat se svým tělem,“ napsal na síti X Tomáš Guth Jarkovský (Piráti).

„Tady kandidátka KDU-ČSL z Karviné Mariam mi vyfoukla tajný plán si v krizi před krajskýma volbama založit Only Fans, zatracené konzervativní ženy,“ podotkla zase Zuzana Klusová (Piráti). „Všechny manželky lidovců donaha! Tradiční hodnoty jsou mrtvé, tak šup schválit manželství pro všechny, regulaci prostituce, právo změnit gender a tak,“ dodala poté v jedné z odpovědí.

Domů
Sdílet
Diskuse