Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Magdalena Trajerová
dnes 23. října 2024 v 13:18
Čas čtení 0:40

Muž z Plzně si v luxusní restauraci dával jídlo a pití za 25 tisíc. Pak předstíral kolaps, aby nemusel platit

Kategorie:
Uložit Uložené
Muž z Plzně si v luxusní restauraci dával jídlo a pití za 25 tisíc. Pak předstíral kolaps, aby nemusel platit
Zdroj: Pxhere/volně k užití

Rande, na které jen tak nezapomene, zažila zřejmě přítelkyně muže z Plzně. Když přišlo na placení útraty ve výši 25 tisíc korun, muž předstíral kolaps. Podle policie simuloval, protože neměl dostatek peněz na zaplacení.

„Pár si postupně objednal různé nápoje a jídlo v celkové hodnotě téměř 25 tisíc korun. Jednalo se například o steaky, carpaccio, restovanou zeleninu nebo víno, kdy jedna lahev stála přes šest tisíc korun,“ uvedla v prohlášení dosud zjištěné skutečnosti policejní mluvčí Michaela Raindlová.

23. října 2024 v 10:04 Čas čtení 0:47 Pizzerie u sousedů prodávala kokain. Netradiční položka na menu patřila mezi nejprodávanější Pizzerie u sousedů prodávala kokain. Netradiční položka na menu patřila mezi nejprodávanější

Když ale došlo na zaplacení horentní částky, muži se náhle udělalo nevolno, a tak mu návštěvníci restaurace přivolali záchrannou službu. Ještě než ho odvezla sanitka, podal své přítelkyni platební kartu, aby útratu zaplatila. To se jí ovšem nepodařilo, na účtu totiž nebyl dostatečný zůstatek. Podle informací policie muž o této skutečnosti věděl.

Kromě drahého jídla si obviněný muž rovněž užíval v luxusním hotelu. Cena pobytu se vyšplhala na 72 tisíc korun. Ani zde se ovšem muži nepodařilo zaplatit. Všechny pokusy o platbu byly zamítnuty z důvodu špatného zadání PINu. „Vzhledem k zápornému zůstatku na účtu by se mu ovšem platba nezdařila ani se správným PINem,“ konstatovala Raindlová.

Muž je obviněn ze spáchání podvodu. Pokud by se mu vina prokázala, hrozily by mu až dva roky vězení.

Domů
Sdílet
Diskuse