Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Veronika Dlesková
16. května 2023 9:22
Čas čtení 0:39

Dětský „gang“ v Praze napadl mladíka, u hlavy mu držel pistoli

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Dětský „gang“ v Praze napadl mladíka, u hlavy mu držel pistoli
Zdroj: Screenshot/Facebook

Policie prověřuje video, které momentálně koluje po sociálních sítích. Na záběrech je vidět klečící mladík, kterému jiný chlapec míří na hlavu pistolí. Ve videu jsou přítomní i další chlapci, kteří napadenému nadávají a vyhrožují.

Na sociálních sítích se v posledních dnech objevilo video, ve kterém skupina útočníků napadla mladíka. Incident se měl stát v pražských Modřanech, policie tuto informaci ale zatím nepotvrdila. Podle policejního mluvčího Jana Daňka se případem v současné době zabývají kriminalisté, píše server iDnes

15. května 2023 8:48 Čas čtení 1:42 Barrandovský most se opět rekonstruuje. Kde všude je omezení a jak jezdí MHD? Barrandovský most se opět rekonstruuje. Kde všude je omezení a jak jezdí MHD?

„Video jsme zaznamenali na sociálních sítích a již tento případ řeší kriminalisté, ale zatím bez konkrétního závěru. Nemám informace, jestli jde o případ z Modřan a kdy se stal, to je předmětem prověřování,“ uvedl Daněk.

Útočníci napadenému opakovaně vyhrožují a nadávají, jeden z nich mu drží u hlavy pistoli a nutí ho, aby se omluvil. Další potom napadeného chlapce kopne do zad a drží u země. „Budeš se bavit slušně, nebo dostaneš,“ říká jeden z nich, útočník s pistolí do něj opět kopne.

15. května 2023 11:00 Čas čtení 2:05 5 nejlepších akcí v Praze: Přijede populární rapper Rema a Praha zdarma otevře více než 100 budov 5 nejlepších akcí v Praze: Přijede populární rapper Rema a Praha zdarma otevře více než 100 budov

Jaký trest mladíkům hrozí, zatím není jasné. „Záleží na všech okolnostech, které zjistíme. Na první pohled by mohlo jít například o vydírání, ale záleží, kolik je útočníků nebo jestli to nebylo celé sehrané a není to fake,“dodal Daněk.

Domů
Sdílet
Diskuse