Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vincenc Novák
13. září 2023 8:52
Čas čtení 0:36

Muž v Brně skončil na záchytce, ze své opilosti obviňoval strážníky

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Muž v Brně skončil na záchytce, ze své opilosti obviňoval strážníky
Zdroj: Městská policie Brno

Neobvyklý případ řešili v neděli brněnští strážníci, kteří byli přivoláni k muži, který na Mendlově náměstí obtěžoval kolemjdoucí.

Šestačtyřicetiletý muž v době příjezdu hlídky zastavoval chodce, kteří se ho snažili obejít. Strážníci okamžitě poznali, že dotyčný je pod silným vlivem alkoholu, a vyzvali ho, aby svého chování zanechal. Následně u muže provedli dechovou zkoušku, která prokázala 2,74 promile alkoholu v krvi.

6. září 2023 14:02 Čas čtení 0:31 Slovák to v Brně přehnal s rozlučkou se svobodou. Z hradeb shodil cizího člověka, hrozí mu 18 let ve vězení Slovák to v Brně přehnal s rozlučkou se svobodou. Z hradeb shodil cizího člověka, hrozí mu 18 let ve vězení

Poté, co příslušníci městské policie usoudili, že dotyčný není kvůli opilosti schopen kontrolovat své jednání, rozhodli se o jeho umístění na záchytnou stanici. Tím však případ nekončí.

Lékařka na místě uvedla, že je nutné, aby opilý muž setrval na záchytné stanici do doby, než vystřízliví. „To se ale Brňanovi vůbec nelíbilo a začal z této situace obviňovat strážníky. Z úst chrlil jednu nadávku a invektivu za druhou a trvalo dlouho, než vyčerpal slovní zásobu vulgarit,“ uvedla městská policie na svém webu.

12. září 2023 12:12 Čas čtení 2:00 V Praze vznikla lavička, která má připomínat českého politika. Příšerné, zbytečně vyhozené peníze, reagují místní i odborník V Praze vznikla lavička, která má připomínat českého politika. Příšerné, zbytečně vyhozené peníze, reagují místní i odborník

Výsledkem incidentu bylo podezření z přestupku znevážení úřední osoby při výkonu její pravomoci, které strážníci předali úředníkům. Nyní už je jen na nich, zda a jaký postih výtržníkovi uloží. 

Domů
Sdílet
Diskuse