Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
TASR
6. září 2023 14:02
Čas čtení 0:31

Slovák to v Brně přehnal s rozlučkou se svobodou. Z hradeb shodil cizího člověka, hrozí mu 18 let ve vězení

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Slovák to v Brně přehnal s rozlučkou se svobodou. Z hradeb shodil cizího člověka, hrozí mu 18 let ve vězení
Zdroj: Wiki Commons/Paul Korecky

Slovák slavil v Brně rozlučku se svobodou, když narazil na Němce, který seděl na hradbách hradu Špilberku a telefonoval. Jejich krátký rozhovor vyústil v to, že Slovák cizince strčil dolů a ten spadl z asi šestimetrové výšky.

Muže slovenské národnosti zatkla policie a je obviněn z vraždy ve stadiu pokusu. Kriminalisté případ vyšetřují od pátku. „I díky svědkům události se podařilo policistům zjistit poznatky, na jejichž základě byl po několika hodinách zadržen podezřelý 36letý muž,“ uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb. 

Kriminalisté muže slovenské národnosti následně obvinili. „Policisté pokračují ve výslechu svědků, zjišťování motivu činu a dalších okolností případu, ve kterém hrál nemalou roli alkohol,“ dodal mluvčí s tím, že další podrobnosti vzhledem ke stadiu vyšetřování doplnit nemůže.

Muž, který spadl z asi šestimetrové výšky, byl transportován do nemocnice. Podle mluvčí Fakultní nemocnice Brno Veroniky Plaché je jeho stav po operaci stabilizovaný. Brněnský soud rozhodl o uvalení vazby na Slováka a obvinil ho za trestný čin vraždy ve stadiu pokusu. Za něj mu v případě odsouzení hrozí až 18 let za mřížemi. 

Domů
Sdílet
Diskuse