Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Koucká
22. září 2023 13:43
Čas čtení 0:45

Pokročilé modely iPhone 15 se vyprodaly již v předprodeji

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Pokročilé modely iPhone 15 se vyprodaly již v předprodeji
Zdroj: Apple

V pátek byl spuštěn prodej čtyř nových modelů iPhonu 15. Pokročilé Pro varianty jsou ale už díky předobjednávkám beznadějně vyprodané a k dostání nebudou minimálně měsíc.

Kdo nemá iPhone, jako by nežil. I u patnáctky se Applu zadařilo a tuzemské prodejny hlásí, že modely iPhone 15 Pro a iPhone Pro Max už na skladě vůbec nemají. 


Podle informací dostupných na oficiálním webu Applu budou oba modely smartphonů dostupné až na přelomu října a listopadu. Momentálně nelze sehnat žádnou barevnou variantu ani kapacitu úložiště.  

22. září 2023 12:50 Čas čtení 1:39 Muž lhal, že má rakovinu, aby se dostal na pokerový turnaj Muž lhal, že má rakovinu, aby se dostal na pokerový turnaj

O patnáctkový model je tak ještě větší zájem než o loňskou čtrnáctku. U nich se totiž zpravidla dalo rychleji sehnat alespoň nejlepší provedení s 1TB pamětí, u patnáctek se však delší dodací doba týká také vrcholné kapacity s cenovkou 44 990 Kč u iPhonu 15 Pro a 47 990 Kč u iPhonu 15 Pro Max. Klasické iPhony 15 a 15 Plus jsou ale zatím stále dostupné téměř ve všech provedeních. 


Důvodem, proč je o iPhony tak velký zájem, může být i to, že oproti loňsku zlevnily. Loni se totiž základní iPhone 14 nabízel za 26 490 Kč, 14 Plus se pak prodával za 29 990 Kč. Za iPhone 15 však jablíčkáři dají 23 990 Kč a verze 15 Plus vyjde na 26 990 Kč. Levnější jsou právě i pokročilejší modely, které už jsou momentálně vyprodané.

Domů
Sdílet
Diskuse