Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
18. listopadu 2023 12:46
Čas čtení 0:44

Senior si spletl značky a vjel na dálnici do protisměru. Naboural do řidičky s dítětem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Senior si spletl značky a vjel na dálnici do protisměru. Naboural do řidičky s dítětem
Zdroj: Policie ČR

75letý řidič najel na exitu na dálnici D5 do protisměru a způsobil dopravní nehodu.

Během pátečního večera přišlo na linku 158 hned několik nahlášení o vozidle, které se řítí v protisměru na dálnici D5 ve směru na Prahu. Než policisté stihli místo zabezpečit a situaci v terénu vyřešit, tak řidič na 129. kilometru dálnice na sjezdu Nová Hospoda naboural. 

Senior ve vozidle Land Cruiser narazil do 45leté řidičky v Land Roveru. V autě s ní cestovala ještě nezletilá spolujezdkyně. Land Rover skončil mimo dálnici na travnatém svahu. Sanitka všechny účastníky nehody odvezla do nemocnice. 

Bylo vyloučeno, že by řidič byl pod vlivem alkoholu nebo jiných omamných látek, pouze si spletl označení. „Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu obecného ohrožení z nedbalosti a přečinu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti,“ uvedla mluvčí plzeňské policie Eva Červenková. Dálnice už je od sobotních ranních hodin plně průjezdná.

Domů
Sdílet
Diskuse